Hoppa till innehåll

Om oss

Verksamhet

Projektstyrning ML AB är ett konsultbolag verksamt inom husbyggnation, verksamhetsområdet är Mälardalen men tyngdpunkt mot Nyköpingsområdet och södra Stockholm. Huvudsakliga uppdrag är KA(kontrollansvarig), besiktningar samt bygg och projektledning, inom främst mindre till medelstora industriprojekt, kontor, bostadsbyggnation och småhus. Inom grenen besiktning utför vi bygg, målning och markbesiktningar. Företaget har funnits sedan 2010 och har hållit på med entreprenadbesiktningar sedan 2012.

Anställda

Mikael Larsson ägare till bolaget verksam som besiktningsman, KA och byggprojektledare. Tidigare arbetet på entreprenadföretag som arbetsledare, platschef, projektchef. Jobbat i branschen sedan 1989.

Jobbat med entreprenadbesiktningar sedan 2012 är av RISE certifierad besiktningsman och medlem i SBR:s entreprenadbesiktnings grupp. Besiktigat främst bostäder(lägenheter) kontor samt offentliga byggnader. Som KA har Mikael nivå K på sitt certifikat och är medlem i SBR:s specialistgrupp för kontrollansvariga. 

Mikael Hansson, anställd som besiktningsman måleri och bygg, Mikael är målare i grunden och har gått SBR:s entreprenadbesiktnings kurs. Mikael har stor erfarenhet av måleri sedan 20 år tillbaka och drar nu nytta av detta i sin roll som måleribesiktningsman. Mikael har tidigare även jobbat med hygienbesiktningar mot restauranger och storkök. I målaryrket har Mikael mångårig erfarenhet av villabyggnation och en god kunskap om hur ett bra jobb ska utföras både inom bygg och måleri. Utförda besiktningsuppdrag ligger inom bostäder (lägenheter och villor) samt skolbyggnader.

Mikael utför även målningsbeskrivningar och byggledning inom måleri och byggentreprenader.

Camilla Larsson  jobbar med markbesiktning och säkerhetsbesiktning av lekplatser och jobbar även med projekt och projekteringsledning av mark och VA, Camilla är utbildad på trädgårdsskolan i Norrköping och har jobbat med markentreprenader sedan mitten på 80 talet. Camilla är av SBR godkänd besiktningsman.

Roland Lindblad. har jobbat som platschef, snickare och yrkeslärare, nu är han vår KA på mindre projekt åt privatpersoner som villor, sommarstugor och tillbyggnader